Simit_Osman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaşin bu haraketlerini ben yaşina veriyorum..O serverda ben oynuyorsam trainer yapmiyacaksin arkadaşim.Eğer hiç kimse olmadiği zaman yapabilirdin ama bunu düşünücek yaşta değilsin..Bu forumda da açik açik küfür etmişin yörünge dişi olma vaktin gelmiş demmeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HybRiD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 army107 nedir ya kim dedi fake nickim fln.... Ayrıca kimsenin olmayacağı bir zaman için gecenin 3ü oldukça uygun bir saat. ben simiti trainerı denediğimi bilir ve saygı gösterir diye düşünüp çıkmadım oyundan fakat yanılmışım....[signature][hline]http://www.soldat-tr.com Envoys of Azrael CLAN ----- HybR!D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HybRiD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Silphatos, 10 Ekim 2005 12:54 tarihinde demiş ki:Senin tanıdıklarının bir listesini ver de hepsini ekleyelim listeye, hile aramak, denemek nedir ya?! Fazla büyütecek bir şey yokmuş bir de LOL. lafı nerenden anlıyosun bilmiyorum ama, ben hep görüyorum ( oha silahın mermisi buraya geldi sen aim kullanıyosun ) tak votekick ! nedir ya. ben buna açıklık getirmek istiyorum. trainer ı açınca "soldat hack 1.3 by ...." yazıyor yani rahatlıkla trainer kullanıdığını anlayabilirsiniz. hatta bi aralar eoa nın adı aim ciye çıkmıştı bunun gibiler yüzünden. simit beyefendi senide trainerı deneyerek rahatsız ettiysem özür dilerim ok?[signature][hline]http://www.soldat-tr.com Envoys of Azrael CLAN ----- HybR!D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sen gördüğünle kalsaydın o zaman, hileyi sadece denemek için kullanmanın, her zaman kullanmanmaktan farkı yoktur (bana göre). Zaten bu denemeyi yapmasaydın bile küfür yüzünden süresiz uzaklaştırılmıştın, bir şey değişmedi. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 11 Ekim 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Silphatos, 11 Ekim 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Ben army107'ye demiştim, demek senin fake nickindi ok. Forumlardan da banlanma vaktin gelmiş. LOL, trainerdan bana neymiş gecenin 3'ü 5'i. Yorum yapmıyorum bu mesajına. eheh hybird nie kendi kendini lamer diyosun ben onu anlamadım :P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
army107 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Silphatos, 11 Ekim 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Ben army107'ye demiştim, demek senin fake nickindi ok. Forumlardan da banlanma vaktin gelmiş. LOL, trainerdan bana neymiş gecenin 3'ü 5'i. Yorum yapmıyorum bu mesajına. buda güzel ya. private_107 nickim ne alaka fake. hakaret olarak alıorum bunu. simit bide bişi dicem genç. sg ismini aazına alma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Silphatos, 10 Ekim 2005 09:23 tarihinde demiş ki: Teşekkürler Simit Osman. :) [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 Ekim 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 adiemus sen nerelerdesin yaf, senin silahı bozmuşlar biraz o yüzden oynamıyosun dimi :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Silahtan değil de oynayan kitleden dolayı soğumuştum. 1-2 ay oldu yeni update'i de merak ediyorum hatırlattığın iyi oldu bir ara bakarım. Bu arada 3rd party programlara karşıyım, hoş değil. Küfür de ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar