vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Türkiye'de baş gösteren kuş gribi ile ilgili olarak AB ve BM'lerin almış olduğu son karara göre Türkiye'den küçük kanatlı hayvanların yurt dışına çıkmaları kesinlikle yasaklanmış olup, bu karar neticesinde Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligi maçları iptal edilmiştir :D, demin okudum cok hosuma gitti paylasmak istedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 puahahahaha pauahahahaha yarıldım[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 fenerlı olmama ragmen yaratıcı bı esprı ama burda acman pek ıyı olmamıs bırazdan ortalık fener vs dıgerlı kavgasına donuscek :)[signature][hline]Eru - İnvadoria [Bu mesaj _Eru_ tarafından 15 Ekim 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 muahuahauh :) tabi herkes aslan yürekli olamıyor :-) *!kaçar*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ispanyada deli dana cıkınca hiç bi takım gidemicek demekki :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cok i ama ya fenerli arkadasim senide bu medeni tavrindan dolayi tebrik ederim:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar