Monte Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Haumarush da Envy guildinde olan var mı aramızda arkadaşlar ..burda en çok dikkatimi çeken guild bu ve türk varmı die merak ettim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 maalesef bende girmek istiyorum , onun gibi iyi olan nefarious 2 var oyunculuk açısından ama çok lamer oyuncuları var , beni nedensiz yere kicklediler ve arkamdan küfrettiler yemin ederimki hiçbişey demeden attılar , birbirlerine kickleyip geri alma gibi şakalar yapıyorlar çocukça davranıyorlar vs , nifilum diye bi guilde girdim gerçekten çok güzel sende gel derim[signature][hline]Lotharin Level 54 Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar