Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Shagrath, 21 Eylül 2005 13:13 tarihinde demiş ki: said: Gitanzi, 20 Eylül 2005 16:03 tarihinde demiş ki: Sevmem, Sevenide sevmem, sevenlede aynı ortamda bulunmak istemem :p katılıyorum Yok ya Kaç Kere Dinledinde Bu Yargıya Vardın[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sagopa süper gerçekten hatta neydi o şarkısının adı devgilisi uyuşturucuya ölmüşya adını yazında indirim :) çok üzülmüştüm şarkıyı dinleyince sözler falan yorumu[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sagopa bi tane valla :D Cok super adam.Ozellikle leyli parçası super[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sag0pa H4st4 yaw. Tarja 1 sag0PpPa iky vaLLah!1[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 rock-metal ağırlıklı müzik dinlesem de rap vb de çok az da olsa dinlerim. ceza nın bi kaç şarkısını severim mesela(istanbul en sevdiğim şarkısı. gerçi o nefret ama:P). ama bu vasiyet hiiiiç olmamış. hiç hiç. fars dili ve edebiyatı okumuş adam ama her edebiyat okuyan da şair gibi sözler yazacak diye bişey yok ki. aha kanıtı da bu şarkı. bi de röpotajında en güzel sözelri ben yazarım en okumuş adam bnm bu piyasada diyodu. desin dursun bakalım. söz yazmak adına okumuş olmak gerekiyorsa, Aşık Veysel ord. prof. olması gerekirdi.nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sagopa'nin romantizma albümünün en güzel şarkilarindan biri TERAPİ dir. bence mutlaka dinleyin ve sagopa'yi öyle eleştirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yeni dinliorum süper olmuş..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben sevmem türkçe rap ama şarkı hoş olmuş.ayrıca sagopayı desteklerim..yazdıı sözlerden dolayı.ama ben rap sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya en güzel yeri nakaratı valla sagopanın ses öyle bir gidiorki o nakaratta butun yaglarım erior :S[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar