The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Aribeth le ve Aira ile konustum, Tamam guzelim Luskanda gorusuruz dediler, Hatta ve hatta Yardimci adamim olan Shawn in gorevini bile bitirdim. Sonra Luskanin Kapilarina gtiim, Sergenrt le konustum Kapilari acti, Herifimi soktum, Sonra Tam yeni modulu yuklerken , "Invalid Player" yazip cikiyo loaddan, Yani acmiyo Luskani, Bir suru karekter yarattim Yine acmdaaadi, Sonra Baska (bilgisayarin kendi) karakteriyle denedim, Girdi, Bir daha Kendi karekterimle denedim Girmedi??? Napmaliyim ?? Hayir yani bir Chapter 3 yapsam, Belki herifleri deyistirip girebilirim oyuna.Ama yapamiyorum Yardim LutfenBi patch i falan varsa nerden bulabilirim.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Ne yapacağını değil ama ne yapmıyacağını biliyorum. Yapmayacağın şeyde hile. Eğer player'in statları yada level'i editlenirse o hatayı verir. İlla hile yapacaksanda karakterine hile ile XP ver normal bir şekilde level atlasın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 wah wahh sana da mı çıktı aynı problem.bende de olmuştu da bi ara 15. level aslanlar gibi caaanım mageimi bırakıp oyunun taa en başından bi daha başlamıştım:) ama sona yeni başladığım karakter olan paladin ile hiç sorunla karşılaşmadan oyunu bitirdim.oyuna eski karakterimi almadığında ben de bi sürü şey denemiştim filan hatta eski saveden bi daha oynayıp o bölümü bi daha bitirmiştim ama nafile.sanırım sen de yeniden başlamak zorunda kalacaksın oyuna:([hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rais7lin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 ya kardesim madem hile mile yapıonuz oyunun dengesiini bozuyosunuz...bari oynastıgınız dosyayı yedekleyin be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Fzoul_Chembryl, 14 Ocak 2003 16:07 tarihinde demiş ki: wah wahh sana da mı çıktı aynı problem.bende de olmuştu da bi ara 15. level aslanlar gibi caaanım mageimi bırakıp oyunun taa en başından bi daha başlamıştım:) ama sona yeni başladığım karakter olan paladin ile hiç sorunla karşılaşmadan oyunu bitirdim.oyuna eski karakterimi almadığında ben de bi sürü şey denemiştim filan hatta eski saveden bi daha oynayıp o bölümü bi daha bitirmiştim ama nafile.sanırım sen de yeniden başlamak zorunda kalacaksın oyuna:([hline]Serve no one but BANE!!! Paladin her zaman en iyi karater olmuştur. Şu an ikinci paladinimi yapiorum :)[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar