Baskan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 benım 4 tane tatlımı tatlı bakmaya kıyılmıcak alman kurdu yawrularım war ama bunlara bakacak yerım olmadıgı ıcın Bunlara iyi bakacak sewecek ıyı bır aile arıyorum sartları uygun olanlar arasın 05424051010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben dusunurum alman kurtdunu severim :) msn den konusabilirsek ii olur ozel mesajdan atıcam[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bende de hastalığı var bende düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Selamlar Bahceli evim var apartman bize ait orda kalıyorum Kopekle her türlü ilgilenebilirim Özel mesaj dan cep numaranı yollarsan sevinirim benim ayrica bi tane daha yavru pitbull um var iyi arkadaş olurlar birbirine Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ölürüm alman kurduna ama dumanın seviceğini hiç sanmam :D[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dumanın m si cok güzelmiş kurtlar vadisi akısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 umarım iyi birer yuva bulabilirler. alman kurtlarının yavruları çok tatlı olur zaten. aradığını şartler veya şehir belirtirseniz size daha kısa sürede ulaşılabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kurtlar vadisini petle karıştırdık tamamdır artık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar