forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ölen herkesin dirilişi olacak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dasaa lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 marduk.....[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 müslümansan kurana bak..yazıo orda.. çokda gsl olacağa benzemio:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 insanoğlu kendi sonunu kendi getirecek.. başka hiçbir etken sonu getiremez bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok yok bence ne olcak bilionuzmu darth vader bi death star yollucak bize ve dunyayi komple patlaticak sonra jedilar gelcek falan fisman :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Organik bilgisayarlar çıkıcak. Sonra bilgisayarlardan insanlara geçen bi virüs çıkıcak "Bilgisayar Gribi" herkese bulaşıcak. Bulaşmayan insanlara da bulaşanlar bulaştırcak. Bilgisayara uzak olanlar da kuş gribinden gidicek, hepimiz ölücez...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben daha çok gencim gelmesin dünyanın sonu, daa ben 80 sene yaşıcam felam, daha hedeflerim var ideallerim var.. 40 kere söölemeyin siz de tutar felam şimdi..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tutsa da geç tutar yav (işallah yani :)) Ben de 15 yaşındayım, bu yaşta ölmek istemiorum. Hedefim var, hayallerim var...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok fikrimi deistirdim.. bilgisayarlarin yada robotlarin yapay zekasi cok geliscek kendi efendilerine ufaktan ihanet etmeye baslicaklar ve insanligin sonu ;) .. bkz. matrix i,robot[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kusucam galiba :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: nileppezdel, 14 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Tutsa da geç tutar yav (işallah yani :)) Ben de 15 yaşındayım, bu yaşta ölmek istemiorum. Hedefim var, hayallerim var... Benimde hedeflerim,hayallerim var.Ben öldükten sonra dünyanin sonu gelirse daha iyi olur.Zati herkes dio.İyi insanlar azaldıktan sonra olcakmış bu dünyanın sonu.Kötüler düşünsün dünyanın sonunu.:D[signature][hline]Dead or Alive [Bu mesaj Yakuza tarafından 14 Ekim 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim ne suçum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hani ölmicektik (=[signature][hline]Re-Birth Before I Forget All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence 2100 yılında dünyayı kırolar basar insanları yok ederler sonra kendi millerlerini yani kıro milleti halkını kurarlar sonumuz kötü huaaaaaaaa[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Boşver Polly, sen yeni bi nikle yeniden doğarsın :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar