_Eru_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 amazon.com'dan dvd sıparısı vermıstım yaklasık 1.5 kıloluk paket (nası oluo anlamadım 3 fılm 1.5 kılo) gumruge takılmıs daha oncede bı cok kez alısverıs yapmıstım ve daha fazla dvd aldıgım paketlerım olmustu neyse cevızlıbagdakı gumruk bılmemnesındeymış.merak ettıgım burası haftasonu acıkmı yada tel numarası falan varmı en gec salı gunu paketı almam lazımmıs fakat uygun olmıcagım ıcın yarın almam lazım.[signature][hline]Eru - İnvadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tabiki açık :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben tek dvd ısmarladım, 12 gün oldu pakedin yola çıkmasından, inşallah gümrüğe falan takılmaz.. yakın gerçi bize de uğraşılmaz 1 saat kafadan gider.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok yakın bı tanıdıgım sayesınde(eskıden gumruk ıslerı yapıodu) yarın kapalı oldugunu ogrendım. gumrukten kastım gumruge takılan paketlerı dagıtan servıs yoksa bencede gumruk herzmn acıktır.[signature][hline]Eru - İnvadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar