Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 selam arkadaşlar ben ırkımı deyiştirmek istiyorum orc olacam nasıl yaparım gm le konuşmam mı lazım ?[signature][hline]Name: BulldozeR_ Class: Blade Master Warrior Nation: El Morad Clan: CodeNamE Server: Dies Level: 6x Np: 6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 premium tarzından üyeliğin olmalı ayrıca biraz da zor her isteyeni yapmıyolarr[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:59.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad NP:5k+ [Bu mesaj Chalanger7 tarafından 14 Ekim 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gold üyeliyim var bi avantajı olmaz mı ?[signature][hline]Name: BulldozeR_ Class: Blade Master Warrior Nation: El Morad Clan: CodeNamE Server: Dies Level: 6x Np: 6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 orc & human değiştirmiolar öle ırk sadece bütün clanca oluo ... ya hepiniz geçersiniz yada hiç öle bişe olmaz tek kişi geçirmiolar biraz arama yapsan 21595129609806273 kez aynı şey yazıldı ve cewaplandı ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ii o zmn premium servisinden snrm konuş[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:59.5/paper Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad NP:5k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Irk değiştirme yapılmıo artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben değiştiğini yeni duydum:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öğrenmiş oldun:D adamlar server deyiştiriyor sadece para[signature][hline]Name: BulldozeR_ Class: Blade Master Warrior Nation: El Morad Clan: CodeNamE Server: Dies Level: 6x Np: 6xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Devil_May_Cry, 14 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: öğrenmiş oldun:D adamlar server deyiştiriyor sadece para para + çevre (gm admin gibi)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1- Irk değiştirme artık yapılmıyor diye biliyorum. 2- Para karşılığı olabilir 3- Sağlam bi tanıdık vasıtası ile olabilir 4- Gm ile konuşma para karşılığına tabi olabilir 5- GM ile konuşsan bile nasıl olacağı şaibeli(Bakınız: "deyiştirmek" ) [signature][hline]Alterac & Oriole [Bu mesaj KaKsi tarafından 14 Ekim 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar