cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben bişeyi öğrenmek istiyorum gold üyelik felan ne veriyo ben almayı düşünüyorum ama ne veriyor bilmiyorum lütfen söyleyin[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2 trina ve cash points o pointslerle hp sw ac türünden scrollar alıyosun ama şu aralar sorun var bildiğim kadarıyla[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:59.5/paper Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad NP:5k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arama ??? ...yapsan mutlaka bulcan ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya böyle bi foruma üyeyken ne gerek var aramaya :D:D:D:D ben gold bar veriyo felan diye duydum ama yalan galiba:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: cemshit, 14 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: ya böyle bi foruma üyeyken ne gerek var aramaya :D:D:D:D ben gold bar veriyo felan diye duydum ama yalan galiba:D oha oha gold bar ? gb=100m fln desen trina weriolar ama trina 100m olsa bile gb ile trina bir diil :D ....1tane trina ve 2000kc(knight cash) :D ama gold silver bronze hepsi farklı özellikleri war[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 söyleyebilir misin?? pls:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar