Okan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eğer knightonlinela ilgili gerçek bi forum sitesi istiyosanız www.knightempire.gen.tr fake sitesi deel forum sitesi herşey war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 günaydın good morning (almancasını unuttum) :D ich möhte ayne ke[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben o sitede moderatorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben de ecevit :P just kidding tartışmaya gerek yoq[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bırak öyle siteleri ya paticik en ii si :D:D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yalan borcummu war nick Buffer gel bak forum yöneticilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Okan, 14 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: yalan borcummu war nick Buffer gel bak forum yöneticilerine yazık yazık yazık o sitenin moderetörü paticiği yeni öğrenmişte balonlu balonlu msj atıyor ha gülerim :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İiide gülüncek bisi yok sende gidersin ora balonlu balonlu msj atarsın:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 size haber wereyim dedim gerçekten oyundan anlayanlar bizim sitede ayrıca 62 lwl assas la diesteyim ahh senin gibi biri gelecek czde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Okan, 14 Ekim 2005 20:00 tarihinde demiş ki: size haber wereyim dedim gerçekten oyundan anlayanlar bizim sitede ayrıca 62 lwl assas la diesteyim ahh senin gibi biri gelecek czde bide bizim site demezmi :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 günaydın good morning Goden Tag :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 reklamıda bastın topic başlığıda alakasız ![signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Lhotse, 14 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: günaydın good morning Goden Tag :DD ii oldu :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Lhotse, 14 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: günaydın good morning Goden Tag :DD tag diilde morgen olmasın o :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende tek saçmalayanın ben olduumu sanırdım en büyük paticik lol!!!!!![signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zzz, 14 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki: said: Lhotse, 14 Ekim 2005 20:03 tarihinde demiş ki: günaydın good morning Goden Tag :DD tag diilde morgen olmasın o :D o da diil de guten morgen olmasın[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tmmm kapatalım konuyu beyler bu arada kürtçesi de rojbaş(kürt delim ama nedense sözlüğe yazdım kürtçesi çıktı ilginç :D )[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: BADDAL, 14 Ekim 2005 20:11 tarihinde demiş ki: tmmm kapatalım konuyu beyler bu arada kürtçesi de rojbaş(kürt delim ama nedense sözlüğe yazdım kürtçesi çıktı ilginç :D ) aahaha :)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Daha bugün başladık almanca görmeye. Öğrenecez abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar