shapshal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 mayısdaki istanbul konserlerinin dvdsini çıkarıcaklardı, yalan mı oldu o?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 up[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hemen hazırlanmasını beklemek yanlış olur sonuçta Were you there dvdsi 2004 krakow konserinin dvdsi ve baya bi sonra çıktı..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ama internet sitesinde de herhangi bi açıklama bişey yok, varsa da ben göremedim.yalan olmasın aman diyorum :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ADamlar pek yenilemiyorlar sitelerini fan sitelerinden takip etmek daha sağlıklı olur bence..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
realdarkbeck Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok yaa.. kesin çıkacak sitesinde haberleri vardı kaldırdılar mı bilemiyorum ama kesin gelio.. çünkü onlar da istio bunu en az bizim kadar... :)
Öne çıkan mesajlar