Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam Kolayı Burnuyla İçiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Manyak bi adam yaa. Ben de içmiştim ama Fantaydı ve kazayla olmuştu... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
beyler dikkat ederseniz sonlara doğru adam ağzını siliyo ya kola bitince ondan önce bakın aslında ağzından içiyo kamera açısından dolayı
dikkat edin ve görün
Mesaj tarihi:
Baya burnuyla içiyo abi. Ağzına akanları siliyor. Ve aynı anda burun deliğinin ağzını da siliyor. Ağzı kapalı iken içmek zordur. O hızda asla içemez ağzına değmezken.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
hayır be ne agzıı oda yani[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Mesaj tarihi:
kazaylan burna kaçınca bile yakan kola maşallah adama ilaç gibi geldi annamadim ki nası iirenç bi olay bu[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
belki colanin gazi kaciktir nerden bilionus hemen yandi orasi burasi ;) adamda tik yok yanmaya dair ahua[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
  • Yeni Oluştur...