nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Manyak bi adam yaa. Ben de içmiştim ama Fantaydı ve kazayla olmuştu... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 beyler dikkat ederseniz sonlara doğru adam ağzını siliyo ya kola bitince ondan önce bakın aslında ağzından içiyo kamera açısından dolayı dikkat edin ve görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Baya burnuyla içiyo abi. Ağzına akanları siliyor. Ve aynı anda burun deliğinin ağzını da siliyor. Ağzı kapalı iken içmek zordur. O hızda asla içemez ağzına değmezken.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 süper yaaa=)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gördünüz mü?aslında azıyla içiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hayır be ne agzıı oda yani[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İşin gücün mü yok hocam ya.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iş güç mü oda ne :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kazaylan burna kaçınca bile yakan kola maşallah adama ilaç gibi geldi annamadim ki nası iirenç bi olay bu[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Rööhh iğrenç herif[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 belki colanin gazi kaciktir nerden bilionus hemen yandi orasi burasi ;) adamda tik yok yanmaya dair ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar