Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buffer Priestler Hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar site açılmadığından bakamıyorum ve şu anda iş yerimdeyim yani oyundan uzaklardayım size bir şey sorucam Buffer Priestlerde çıkan 54 skill'i nedir acaba? Bana anlatacak biri var mı? %60 falan yazıyordu ama hatırlamıyorum. Hatırlatacak biri varmı?[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki?
Mesaj tarihi:
Evet %60 buff. 3000 hp si olan birine verirsen 4800 hp si olur yani 1500 den daha avantajlı. Sayılı playerlera yarar sadece.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu
Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :63 (Paladin)
Irk :El Morad
Mesaj tarihi:
Tank Warrior'lar da çok işe yarar o zaman. Ayrıca 2000 hp'si olan birisine de 960'lık bufftan daha çok buff verir. İyiymiş.[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki?
Mesaj tarihi:
buff 54de; 1200buff ve undying(+%60hp) açılır.
buff 57de; 1200partybuff ve 1500buff açılır.
şimdi 54 levelsak, defensive warr.lardan hpsi 2000+ olanlara 1200 yerine undying veririz.
level 57ysek, bu sefer hpsi 2500+ olan tosun arkadaşlara 1500 buff yerine undying veririz, mutlu ederiz kardeşleri :)[signature][hline]name : Yakman
class : priest
lvl : 60
clan : BeetleJuice
server: Beramus
  • Yeni Oluştur...