Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enteresan charlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet size soru neden kimse oyunda 4 char var onlarda arasında 2-3 cesite ayrılır diye düşünüp yaratıcı olmuor
bence cok yaratıcı fikirlerle cok saglam charlar cıkabilir ortaya
str mage-int bp-800 ac li sin-tam tank warrior gibi[signature][hline]MYKO:LooK_BacK
ares:LadyBlood
diez:BigBeaR
ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU
Beramus:dumi
OMG Yine Dumi!!!
Mesaj tarihi:
ben önceki charımla okçuyken lvl 62 olduğumda 60 explore verdim ama şimdi gerek yok skill bug var millet kendine basıyo üstüne bide spike vuruyo ne diyim uzun süredir uzkatın ortama heralde oyuyunun boku çıktı[signature][hline]ben holigun :D
Mesaj tarihi:
biliyorum canım olanları az lvl 70 skili üstüne spike trust yemedim kafama ama gülüyorum sadece ezik adam gene eziktir 45-50 lvl assassin 800 ac yi acıp lvvl 70 skili atmaya üstüme geldiinde tek vuruş yapıorum genelde vuramıor :D sende yat artık :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK
OMG Yine Dumi!!!
Mesaj tarihi:
hehe bende arenayya gitmistim civciv nova attı tam wurcaktım durr wurma dedi niye dedim dedki manam nası dedim dediki 400 mana war zaten 1 novaya bitiyo lool bne daa bisi demiyom :P[signature][hline]Name:ReDragooN
LvL :60(suanlık)
Nation:Karus
Job:Shadow Vain
Clan:The King
NP:30K
Mesaj tarihi:
dumi sen o kadar dupe yap charı donat sonra gel burda millete ders vermeye calış ayıp kardeş ramazan ayında utanır insan bi int pirest nasıl vuru ya kendine gel pls yakında ban yersin inşallah :D

IDeviL
AposToL
dumi
Adoloscent
(aa dumi benim kankammış lam :P)
Mesaj tarihi:
ajajajaja 1w1 de kesecek olana 1 goldbar :D lütfen sinler ve mageler denemesin hiç yazık olur :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK
OMG Yine Dumi!!!
Mesaj tarihi:
bu normal skillerin üstünde politics fln war onlar ne işe yarıyo bilen var mı?[signature][hline]Name:milkboy
Clan:Audio Slave
Nation:El Morad
Level:59
Server:Cypher
Mesaj tarihi:
dumi, ile bi kere karsılastım oda ztn 15 20 kişi tepemdeydi ondan bişey diyeemiyorum ama iyi priest:D ben human tarafında diilim ama iyi bence bekleyin beni daha göremezsiniz 70 e kasıyom:p[signature][hline]LvL:64
Server:Beramus
Nps:100k

70'e gidiyom:p
Mesaj tarihi:
rogue bir arkadash wardi o aklima geldi. noobken adam karakterine str werirse kaslanacaini saniordu. her level atladiginda uzerini cikarip bakin kas yaptim die gosterirdi..[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Mesaj tarihi:
ahahah kas olayı iyiymiş :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK
OMG Yine Dumi!!!
  • Yeni Oluştur...