SbNN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İlgilenen arkadaşlar nasıl buluyorsunuz esprilerini , çizgisini vs vs .. ??[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kim bu ender yıldızhan diyecektimki:) aklıma geldi .. bulduğum sonuçlar.. 1)kemik ve penguen'de boy göstermeye başlamış yaşı 14 mü 15 mi muallakta kalınan umut sarıkaya'nın küçük versiyonu sanki. kaldı ki ya bir dahi ya da esprilerini başkası buluyor. fakat çizimiyle, esprileriyle ileride büyük bir karikatürist olacak gibi. 2)çok iyi bir çizim ve espiri kalitesi olan küçük karikatürist. gerçi espirilerini kendisinin bulduğundan şüpheliyim. onları da kendisi buluyorsa dahi falandır kendisi heralde. direk kadroya alınsın derim penguen tarafından, kaçırılmasın bu yetenek*. ayrıca inanılmaz rahat çiziyormuş gibi*. böyle kendi tarzı falan var. karakterlerin ruh halini falan çok güzel gösteriyor çizimleriyle 3)memo tembelçizerin bu ay lombak şehitleri çizmemesinden doğan altı sayfalık boşluğun iki sayfasını tarih öncesi şeyleri isimli bir köşeyle dolduran çocuk mizahçı. arkadaşın çizimlerini görmedim ama hakkında baya güsel şeyler yazılmış:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bi kac ornek postalasaniza bulursaniz bizde gorelim :)[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya işin aslı kendisi yakın arkadaşım(aynı sınıf) kankam sayılır da sizin düşünceleriniz ne onun hakkında diye merak ettim. 16 yaşındadır kendisi. Haydarpaşa Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisidir..Erkektir.. :) Esprileri de bizzat kendisi buluyordur..Yani böyle bir ikilemde kalmayın.. (tabii biras yardım ediyoz) ehuehuehu :D Çizimlerini bulursam yollarım buraya ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Okulumuzun gururu =) Zeus'ta çok güzel espriler tutturabiliyor ama çizgisini biraz geli$tirmesi lazım diye dü$ünüyorum. Ama ya$a göre çok ba$arılı gerçekten. Takipteyiz.. [Bu mesaj dufrasne tarafından 13 Ekim 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hiç beğenmiyorum ben.. Güzel değil espirileri..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar