Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ender Yıldızhan [yorum]

SbNN

Öne çıkan mesajlar

kim bu ender yıldızhan diyecektimki:)

aklıma geldi ..
bulduğum sonuçlar..
1)kemik ve penguen'de boy göstermeye başlamış yaşı 14 mü 15 mi muallakta kalınan umut sarıkaya'nın küçük versiyonu sanki.

kaldı ki ya bir dahi ya da esprilerini başkası buluyor. fakat çizimiyle, esprileriyle ileride büyük bir karikatürist olacak gibi.

2)çok iyi bir çizim ve espiri kalitesi olan küçük karikatürist. gerçi espirilerini kendisinin bulduğundan şüpheliyim. onları da kendisi buluyorsa dahi falandır kendisi heralde. direk kadroya alınsın derim penguen tarafından, kaçırılmasın bu yetenek*.

ayrıca inanılmaz rahat çiziyormuş gibi*. böyle kendi tarzı falan var. karakterlerin ruh halini falan çok güzel gösteriyor çizimleriyle

3)memo tembelçizerin bu ay lombak şehitleri çizmemesinden doğan altı sayfalık boşluğun iki sayfasını tarih öncesi şeyleri isimli bir köşeyle dolduran çocuk mizahçı.

arkadaşın çizimlerini görmedim ama hakkında baya güsel şeyler yazılmış:)[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya işin aslı kendisi yakın arkadaşım(aynı sınıf) kankam sayılır da sizin düşünceleriniz ne onun hakkında diye merak ettim.

16 yaşındadır kendisi. Haydarpaşa Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisidir..Erkektir.. :)
Esprileri de bizzat kendisi buluyordur..Yani böyle bir ikilemde kalmayın.. (tabii biras yardım ediyoz) ehuehuehu :D

Çizimlerini bulursam yollarım buraya ..[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...