Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ayrıca bana böyle davranıldığında çok üzülürüm ben ama neden bana öyle dedin ühü ühü[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ağlamaaa değmezzz hayattt bu göz yaşlarınaaa... bn ağlamıyorum sen nereye :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sabahın köründe şu topici okudumda beni çok güldürdünüz! ayrıca sallanmak istiyosan salıncağa bin ben sallarım seni! hem daha eğlenceli olur![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :)[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul ---------------Burning legion--------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla onu da yaparız yaaa.salıncak olayını....ama çok itelemek yok heee :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi hoşta çok güzel geyik oluyo ama bu geyiğin sonu görünmüyo gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sanki bn vazgeçer gibi oldum....ama yine de kesin bişi yokkk... :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dur ipi kaptım geliom sallandırmaya.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar