Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ayrıca bana böyle davranıldığında çok üzülürüm ben ama neden bana öyle dedin ühü ühü[signature][hline]I am the best f.ck the rest
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ağlamaaa değmezzz hayattt bu göz yaşlarınaaa... bn ağlamıyorum sen nereye :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sabahın köründe şu topici okudumda beni çok güldürdünüz! ayrıca sallanmak istiyosan salıncağa bin ben sallarım seni! hem daha eğlenceli olur![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :)[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul ---------------Burning legion---------------
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla onu da yaparız yaaa.salıncak olayını....ama çok itelemek yok heee :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
havok Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi hoşta çok güzel geyik oluyo ama bu geyiğin sonu görünmüyo gibi:)
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sanki bn vazgeçer gibi oldum....ama yine de kesin bişi yokkk... :([signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Syn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Dur ipi kaptım geliom sallandırmaya.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Öne çıkan mesajlar