Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce netten bir iliski nasil olur?

emre2372

Öne çıkan mesajlar

insanlarin yorumlarini sormak kotu bisey olsa gorek ?

nasil yururken karsiniza cikan sizlere soru yonelten kisileri nasil eziyor nasil gulup geciyorsaniz surda sordugum soruyuda oyle yapanlar olmus!!

niye bu kadar bidi bidi yaptiniz bazi arkadaslara cok tesekkur ederm gayet guzel cevap vermisler zaten onlarda kendilerini bilirler..

boyle (bana gore sacmalayan arkadaslara soyluyorum) cins cins cevaplar veren insanlar lutfen bnm actigim konulari kaale almayiniz rica ediyorum!![signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
Sosyal ağlarda paylaş

internetten nasil bi iliski olabilir ki ? yazisarak mi hasret gidereceksin?yada sen onun yanında olamadiktan sonra neye yaradi bu?beraber vakit geçiremedikten sonra ilişkimi olur?cok sacma netten biriyle konusarak ona asik olma...yazi yazmasina asik olunur anca aa ne kadar güzel yaziyor ''L'' büyük yapiyor ş yerine $ kullaniyor fln =)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

öyle mircci lamerler war cok hızlı yazıyorum cok hızlı iş bitiririm ayaklarında kafelerde böle kafada bi şapka saç kesimleri iğrenç kusasım geliyo anca mirc biliyo internet explorer bile bilmiyo lol ya[signature][hline][b]cats rulz =)
o senin ruh halinle alakalı;bütün tövbeleri yamalı.
yok artık vazgeçtim seni hersabah dusunmekten bıraz sen dusun bakalım neler olucak . ki düşünebiliyosan ?!
vazgeç artık yıldızlardan..
Sosyal ağlarda paylaş

eet bilirim o tipleri arkadasin bi server i vardi admin yapti yapmaz olaydi ne kadar car cakal var mirc de..beni ariyorlar kanal vermiyormusum diye.:)abi gir msn ine konus arkadaslarinla..en iyisi..kafani dagit sonra cik gez dolas..[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Sosyal ağlarda paylaş

niye olmasin? bazi insan kendini daha iyi ifade edebiliyor ekran karsisinda, ve anlasabilicee insanlari buluyor.
bi kafede tanistii birine de asik olabilir insan ama yuzyuze gelip tanistiin anda dokunmazsin. (artik el sIkIsmaktanda tahrik olunuyosa diycek lafim yok.) sohbet edersin, onu tanimaya calisirsin, bakiyosunki ortak noktalar var, ondan sonra bi beraberlik baslatirsin.
gorusme imkanin varsa internet iliskiside gayet guzel surer gider.
fiziksel temas kesinlikle onemsiz demiyorum ama ayriliklar cogunlukla vs hep anlasamamaktan, biseyleri paylasamamaktan, gerektiginde oturup arkadas gibi konusamamaktan meydana gelir.
bence once birbirini anlayabiliyomu ciftler o daha onemli. sonrasi zaten gelir dogru zamanda :)[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!

[Bu mesaj Kleo tarafından 13 Ekim 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

size sadece bi örnek veriorum
bnm dayımı arkadaşları bi bayanla tanıştırdılar. netten tanıştılar baya bi sohbet oldu heralde.dayım danimarkada yaşıo kız ankarada yaşıodu .6-8 ay sonra dayım pat die ankaraya geldi.küt die 1-2 hafta içinde evlendiler ve beraber danimarkaya gittiler 1.5senedir mutlu bi evlilikleri var.
dipnot:dayım 50 yaşında evlendipi bayan 38 fln;)[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...