Davion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Trt de çıkan (kanıt peşinde) CSI dizisinden esinlenilerek hazırlanmış dedektiflik oyunu... Suç mahallini inceleyip deliller toplayarak katili bulmaya çalışıyoruz... Ben baya bir uğraştım ama çözemedim.. http://uploads.ungrounded.net/270000/270162_CSI___Mind_Prison.swf[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 CSI dizisinin hastasıyım ya CSI olsun CSI Ny olsun hepsinin hastasıyım bakalım oyuna edit: Sayfa Görüntülenemiyor o yüzden bakamıyoruz :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 13 Ekim 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 CSı'ın PC oyunu da vardı, bikaç tane. Ben CSI:Dark Motives'i oynamıştım da bayağı bi kastırmıştı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oynadim ve bitti pek zor degil[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bende niye açılmıyor ya[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Çok kolay ya, 2 dakikada rahat biter. Nası uğraşıp da çözemedin? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu oyunu önceden de oynamış ve beklendiği gibi iki dakikada bitirmiştim fakat bitirirken bir bug buldum. sağ tıklayın ve play'e basın. bir sonraki frame'e geçsin :D[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar