Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Explorer da clear historysiz tek tek bir siteye ait girdilieri temizleme mumkun mu Mesela ben hede diye bir sey arattim google da sonra google yazinca explorerdan google.com meta hede cikariyor bunu silipte diger history i sakli tutmamin bir imkani var miydi. Simdiden tesekurler[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 O hede ne oluyor? :D Ben de merak ediyorum yöntemini...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Arkadasin bilgisayarindan giriyorum genellikle ve ozel bilgilerimi kullandigim siteler oluyor bankadir sudur budur falan iste hede zamir oluyor orada ismin yerini tutuyor[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 historye gel orda istemediğine sağ tıkla sil de olay bu değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o tamam da explorer da addrese girdigin adresler yine de gozukuyor historyden sil yapinca[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hmmm onu bilemicam ozamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 regedit > HKEY_CURRENT_USER >SOFTWARE>MICROSOFT > INTERNET EXPLORER >TYPEDURLS istedikerini silersin[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar