Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc'de rest

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Pc bu son aralar kendi çok fazla ve arka arkaya rest atmaya ve donmaya başladı.Tahmince anakartın fandan kaynaklanıyor ancak emin olmak için sizede sorayım dedim.Fan değilde onun dışında nelerden kaynaklanabilir?Yardım ederseniz cidden sevinirim çok sinirlencek yerlerde rest atmya başladı sanki bana kıllık yapargisinde oyun oynarken, Dl yaparken.

Not:AntiVir kulanıyorum ve virüs yok.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi arkadasimin sisteminde hic bir sey yokken bi hdd taktik ve daha ufak tefek donanimlari tanidiktan sonra hemen resi koyuyuordu. yane bunu sektirmeden her baslangicta yapiordu. farkli bi hdd bulduk bi yerden ve yine ayni seyi yapti."farkli" bi makina bulduk ayni hddleri taktigimizda anladikki hdd ten yapiordu.cunku resi yemistik :D.belki seninkininde problemi budur dicemde su zamana kadar sorun yokmus birden cikmis sorun bence bi kompresor al :P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım 3 ay önceydi fanı kırdım :) ehü neyse o haledildi bazen rest atıyodu yazın normal diyodum hava çok sıcak oluyor ancak kış gelgi havalar buz gibi olmasına ramen rest atıyor aklıam virüs giriyor aratıroyorum temiz yok ama gene rest atıyor.Fan dan ama genede emin omak en iyisi dedim. :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

Sosyal ağlarda paylaş

fani kirdin ha nasi becerdin ya :) bende kirmak istiom bitane asdua. ama fandandir yane virus deildir tabi antivir guzel program ama update li ise.olmadi nod32 tavsiye ederim. ama update li ise :D[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Sosyal ağlarda paylaş

virüs programları update ettim sorun yok antivir silip norton ile aratırdım gene temis.Anlaşılan pamuk eller cebe dicem :) .yardımın için saol.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...