MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Beyler aranızda hiç USB mikrofon modeli bilen varmı ? varsa nerden satın alınır ne markadır vs lütfen bir bilgi verebilirmisiniz , çünkü sound blaster audigy 2 zs lerde çoğunda mikrofon çalışmama gibi sorunu var tüm slotları denedim akla gelecek tüm ayarları yaptım ama çalışmıyor lütfen yardım edin WOW da ventrilo kullanacağım guilddekiler fırçalıyo beni usb mikrofon al diye :D[signature][hline]Lotharin Level 54 Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 headset alsan . tek basina usb mikrofon ne gordum ne duydum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar