Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yaf bi flash animasyonu hazırlamam gerekiyor. Hacıvat ve Karagöz 20sn boyunca cola-turca hakkında muhabbet edeceklermiş. Ben reklamını dahi izlemedim cola-turcanın, bana şöle güzel bi dialog yazıverseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Reklamda kolayı içen herkes türk kültürü altına giriyor. Reklamın konusunu böyle çat diye koyiym önüne sen yaz artık. Ama istersen yardım etmek isterim, tabi bu kafayla ne kadar edilirse.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Karagözüm sabah-ı şeriflerin hayrolaaa bana ne kiminse kimin karyola ne karyolası karagözüm ne diyorsun bişe yemiyorum senin gözün bozulmuş Allah allaah. Bak kola turka çıkmış gördün mü. Nerden çıkmış bakkala turta? Ne turtası yahu, kolaturka kolaturka.(elindeki kolayı sallar) Neymiş o kolaturka? Kolafranga var ya hani. Ee. Onun turkası işte. Haa... yahu ben de bir bakayım tadına. Olmaz karagözüm olmaz bakkalda var git sen de al. Yok ben onu alayım sen de bunu al(tokat atar kolayı alır) Konsept nedir bilmeden böle bişi yazdım. Bakalım işine yaray mı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hafiften küçük bişler karalarsanız daha iyi olur, ben onu modify ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 saolasın horacegoesskiing (c/p ettim adını lol ) bunun gibi şeyler ii olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 abi konun dışında olucak ama cidden izlemedinmi reklamı (: her 5dk bi çıkıyor ya (: şimdi azaldıda[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yok abi harbi izlemedim. televizyon izlemiyorum coook uzun süredir :) yani izledigim macları saymassak gecen yılın yaz tatilinden bu yana :) yaz tatillerinde izlediklerimi de saymassak, 4-5 yıldır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar