yeahja Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geçen akşam dream tv de yüxexes adlı programa konuk olmuş irem hanım olayların hepsinin hurafe olduunu açıklamış birde başka bir şarkıcının istemesi halinde sarkıyı satabileceğini söylemiş canlı yayında (irem konservatuar 3. sınıf örencisi)[signature][hline]çiğnerim kuralları... [Bu mesaj yeahja tarafından 14 Ekim 2005 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ne konservatuarı koç hukuk ogrencisiymiş[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öldürün bu kızı asın , kesin.. bir şarkı en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ve o şarkıyı o yaptı dimi herşeyde özür[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar