OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Merhaba Arkadaşlar.Size önemli bir sorun hakkında ihtiyacım var... Şirket bilgisayarında win 98 kurulu.Ben netten bi adres kayıt tutma programı yükledim.Programı çalıştırdığımda mavi ekranda "Windows geçersiz bir işlem yürüttü.Kapatılacaktır..." die kaldı.Bilgisayarı baştan açtığımda ise yine bu sayfada hataverip kalıyor.Sizce ne yapmalıyım bu programı silmek için? Not: Format derseniz atamam.Çünkü içinde çok önemli bilgiler var. Acil olarak yardım ederseniz çok sevinirim. Saygılarımla...[signature][hline]<& Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güvenli kip ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hmm güvenli kip'te programı silersem sorun kalmaz sanırım?[signature][hline]<& Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 güvenli kipte programı start up dan kaldırıp sil[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar