Psc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: A_V_E_N_G_E_R, 13 Ekim 2005 00:13 tarihinde demiş ki: 2 kere mesajım silindi, 1 kere de editlendi ve 1 kere de pmle uyarıldım fakat anlamamakta ısrar ediyorum. A_V_E_N_G_E_R uyarıldın tekrarı halinde bölümden uzaklaştırılacaksın. [Bu mesaj zamo tarafından 13 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] muhahaah :D ave hatasini anlamis[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 psc, akıllanmadım olm benim akıllandığım nerde görülmüş!!! benim mesajın içeriğiyle oynanmış dikkatli bakarsan görürsün. ama neyse, en azından yeteri kadar adam gördü yazdıklarımı o da yeter bana[signature][hline]SaVaŞmA SeViŞ Avenger The Warlord Lich Lady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yok be brd ben zati anladim ama güzel olmuş ne yalan söyliyim :D[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar