Way Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 baktım eski topic lere cidden cok eski..bende yeni bi tane acayım dedim..hem kendime hemde yeni baslayacaklara yardımı olur bu topic in..oyunda bazı sorunlarım oldugunda bana yardım edebilecek kisiler oyundaki isimlerini yazarsa gercekten cok sevinirim..bi de bi guild olayı varsa paticigin.. kime ulasabilecegim konusunda yardım ederseniz cok sevinirim..
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yeni oyuncu diyebileceğim ben varım. Biohazard var. Olayın rp kısmında sayılırız.Pvp yi severiz. Bugün guild kurduk. Kalabalığız,2 kişiyiz.:lol: Kapımız herdaim açıktır.Hiçbir iddamız yok,kesinlikle noobuz. Kendini noob hissedenler,hazmede hazmede ilerlemek isteyenleri bekleriz :D Hatta biohazard sitede yapmış böyük guildimiz için www.under-dark.com UDK Unutmadan,UDK ownz yu :rock: löl [Bu mesaj Buzi tarafından 07 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yeniyiz noobuz gururluyuz :-)[signature][hline]Bloody Warstorm | W/Mo | Guild Wars Guild:Under Dark
Way Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bi de isim yazsaydınızda tam olsaymıs :)
DesertEagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben de yeniyim. Bu arada pati power da kimse kalmamış neredeyse ne zaman girsem kimse olmuyor. 1 haftadır en fazla 1 kişiyi online gordum aynı anda. Bunun nedeni nedir acaba? Genel olarak PvP yapıyorum. Oyunun rp kısmını sonraya bıraktım. PvP cok eglenceli oluyor. Guild vs Guild savasına da katılmayı isterim ama soylediğim gibi hem guildimizde online yok hem de ben de noob sayılırım:) noob um gururluyum anlayacagınız.
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Oyundaki adım Lubi Lux. Friend list'inize ekleyebilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Lauralanthalasa Zea [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 08 Ekim 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Way, 07 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: bi de isim yazsaydınızda tam olsaymıs :) imzamdan görebilirsin :-)[signature][hline]Bloody Warstorm | W/Mo | Guild Wars Guild:Under Dark
Way Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 online birini gorur gormez soru bombardımanı var simdiden soyleyeyim :)
Psc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Elimden gelirse yardım ederim.Dikkat edin Hafta içi saat 8:30 dan önce kardeşim oynuyo olabilir mesuliyet kabul etmem :D İmzada ismim var[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Khell in kardesinin oynamadigi zamanlardada(:D) bana whisper atabilirsin yardima acigimdir sonucta guilddasiz :)[fakat friends e ekleyip whisper atarsan daha iyi olur,surekli karakter degistiriyorumda] edit:bu mesaji giris yapmadan attigimdan dolayi imza gozukmedi nick:Logain Taron [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 08 Ekim 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yeni olanları TR(Turkish Angels) guildine bekliyoruz Pati Pover ile birleşmek isterken dağıldığı haberleri geldi durumlarından haberdar değilim biz şu anda 5 kişiyiz hepimiz türküz birlikten kuvvet doğar türkler bi yerde toplanıp Guild savaşlarına katılmalı bence sol alt köşede korelilerin amerikalıları ezmesini gördükce biz niye yokuz diyorum hep :( Beni friend listinize eklerseniz iletişim kurabiliriz sorusu olanlarda çekinmesin malum online turk bulmak zor oluyo :) oyundaki adım: Prens O[signature][hline]
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Son zamanlarda ben Dreag Lolth ve Lord Deadskin tekrar oyundayız.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Psc Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Biz Dark Saga guild i(Tamamı tr oyuncularından olusmakta) olarak GvG de bi yerlere geldik sayılır (Su sıralar 168. sırada falanız) Umarım ilerde HoH a çıkıp Favur da Guild olarak alabilecek kapasiteye gelebiliriz.[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mod edit mi oldu arada? Neyse eski olayları cıkarıp dagıtmayın forumu genede...
zamo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet ben bir mesajı sildim.Eğer sebebini öğrenmek istiyorsa pm atabilir bana.[signature][hline]Ethernass
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oyunu aldim ama bi turlu oynuyamadim aktif olan arkadaşlar varsa [email protected] msn adresim iletisime gecebilirsek bende katilmak isterim sizlere.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Magtheridon L60 Mage CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Edit: Konu guild'iniz değil, aktif oyuncular. [Bu mesaj Adiemus tarafından 13 Ekim 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Psc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ave valla tebrik hic usanmiyon :D neys bi kere daha msj at ban ye şu ismden kurtulak ne o ole destan gibin :D bide editte ne denmek istediğini anlayamadım ben[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti [Bu mesaj Psc tarafından 13 Ekim 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 2 kere mesajım silindi, 1 kere de editlendi ve 1 kere de pmle uyarıldım fakat anlamamakta ısrar ediyorum. A_V_E_N_G_E_R uyarıldın tekrarı halinde bölümden uzaklaştırılacaksın. [Bu mesaj zamo tarafından 13 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Psc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bak buraya yaziyom yörünge dışı olcan bende gülcem :D hatta şimdi güliym muhahahaha[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 msg ini daha yeni okudum sansini zorlamissin ave :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: A_V_E_N_G_E_R, 13 Ekim 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar şuan en AKTİF türk OYUNCULARIN bulunduğu yer DARK SAGA[www] guildidir. haklı ama :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sen pasif değilmiydin. Aha aha aha. dsfg[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW=
Öne çıkan mesajlar