ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mail imi açıp lootlayamıyorum addon sorunu gibi bişi verio ... addonları sildim hepsini kapadım yine geçmedi.. repair prg ı nereden bulurumy ardım edermisiniz *? Neyse adres buldum sizlede paylaşayım http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=12&p=1&tmp=1#post12 [signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 14 Ekim 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Arkadaşlar Sorunu Çözemedim Maildeki itemlerimi lootlamak istediğimde hata veriyor hata bu ====== İnterface/FrameXML/Mailframedua.280.OpenMailBodytext() : font not set... naıs cozeriz[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 addon problemi işte..değil mi? addonları iptal et bi de öyle dene[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hallettim tamam bu interfacenin içindek framexml klasorunu sildim.. duzeldi..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 her bozulan buraya bakar işallah pek sanmıyom gerci[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet frame i silince oluyor ama onu silince de add onlar çalışmıyor.. moveble toolbarlar kullanıyordum ama artık kullanamıyorum... hem mailini açıp hem add onları kullanabilen bir arkadaş varmı aranızda?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eger yanlıs hatırlamıyosam blizz framexml li addonları yasakladı(yanı sorunlar cıkarıyor,bı patch note larında yazıyordu) sorunsuz bulmanız mumkun ama kullanmanızı tavsıye etmem.[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya ben bunların anlamını bilmiyorum bazılarının yani frame xml add ne oluyor.. ?* ben insomniax yüklüyorum onu kullanıyorum o kadar..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mail problemi custom font kullanmaktan kaynaklanıyor. Ins pack i hiç kurmadım, eğer Framexml in içinde ayrıca fonts.xml varsa sadece onu silmek yeterli, totalden silmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar