Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklıktan çıkan sesi arttırma sorunsalı. (yardım)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarın her ayarındaki ses sonra, kulaklığın kendi ses ayarı yok ve istediğim yükseklikte sesi elde edemiyorum. Kulaklığım kaldıramıyor değil, gayet iyi bir kulaklığım var (yani amfide hayvan gibi sesi çıkarabiliyor gayet) Bilgisayardan çıkan sesi bir şekilde arttırabilirsem halledecem galiba... Bunun için özel program, aparat, vesaire bilen var mı?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Her şeyde mi düşük ses alıyorsun yoksa bazı belli başlı şeylerde mi ? Mesela oyunlarda iyiyken mp3'leri süper çalarken filmlerde istediğin sesi vermiyordur gibi.

Eğer bu tip birşeyse codec sorunu olabilir. Ac3 olayında başıma gelmişti ve sağolsun biri anlatıvermişti ayarlarını.

Diğer yandan Ses Denetimi'nde çıkış sesini etkileyen bir çok şey var ve kimisi sen açmadığın sürece varsayılan olarak orda görünmüyor. Seçenekler > Özellikler'den bir bakıver ses denetimi'nde. Birde Ana Ses/Giriş ve Dalga diye ayrı ayrı ses seviyeleri oluyor ki biri kısık olunca ses tam açık göründüğü halde çok az ses çıkabiliyor. Bir kaç kere başıma geldi.

Bilinmedik şeyler değil tabi ama dalgınlığına gelmiştir belki. Kontrol etmekte fayda var.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
direct-link
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Yok herşeyde düşük ses değil, belli videolarda ya da şarkılarda, oyunlarda sesi sonuna kadar açsam da istediğim yüksekliğe ulaşmıyor. Hani 3rd party bir program olur volume booster tarzı bir şey, biraz baktım googledan falan ama bulamadım. öyle yani[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...