Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Modemi kurdum static IP falan vermedim net çalışıyo fakat şöle bi sorunum var sanki firewall arada bi açılıyo ve kapanıyo ücretsiz avg antivirüs ü kullanıyorum updateini yapıcam devamlı firewalldan avg nin geçmesine izin verin gibisinden bi msj veriyo ama bi kaç denemeden sonra update etti bazende google ı görüntüleyemiyo fakat diğer sayfalarda sorun yok google sayfasını bi kaç kere yenile diyince açılıyo sorunu bi türlü çözemedim.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mozilla FireFox kullan nerdeyse bütün sorunlarını halledersin, modemin firewall ını modemin menüsünden kapatmalısın xp sp2 kullanıyosan oda engeller ona da bi bak[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar