Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustaine Kararını Verdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kime göre neye göre'lik bir olay değil bu Bleeding İtalya'nın en büyük festivali bu Gods of metal ve Megadeth'in bile alt gurup olduğu bir yer adam resmen her şarkıdan sonra saatine baktı..Rockistanbul'da ki performansı da iiydi adamın tutmuyo bir günü diğerine.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
Evet Rockistanbul iyiydi ben Rude Awakening i de baya beğendim baya gods of metali izlemedim ama doğrudur da genelde performansı iyi bence megadeth in[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Genele yorarsan iyide Megadeth'i tek izleme şansı o festival olan biri için kötü bir an olmalı..Bu mudur megadeth die evet şarkılar benziyor sarışın herifde Dave ama megadeth ruhu bu değil???[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
@bulletride Jason Newsted hakkında düzeltme : adam 14 yıl Cliff Burton sonrası Metallica Bassçısı olma yetisini üzerinde taşıdı ve hiç bir zaman önemsenmedi, hiç bir zaman James ve Lars tarafından sallanmadı. Tabi ki Cliff sonrası psikolojiyi toparlamak zordur ama Newsted asla "piç" değildir. sıkı bir metallica fan ı isen bunları bilmelisin.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
For Those About to Rock... We salute you

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 11 Ekim 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mustaine rockistanbul çıkışında sohbet ettiği birinin skomla ilgili sorusuna o konuşma öyle diildi kesip biçip en aciz yerlerimi koymuşlar falan demiş megadeth forumunda yazdıına göre.
ya dave mustaine çalabiliceğimiz en çok şarkıyı çalıcaz diyip saatine bakıyosa bu normal sonuçta şarkıları yetiştirmeye çalışıyodur muhtemelen..
daha az/daha çok satmış olması onu egoist veya kaybetmiş bi adam konumuna düşürmez ki[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
evet o kesme biçme olayını duymuştum bende[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Eğer ben sıkı 18'lik sıkı bir Megadeth fanı olarak o gazla o konsere büyük umutlarla gidip sevdiim bir rock idolünün sürekli saatine bakıp bunuda çaldık şimdi bunada zaman kalırsa çalarız edalarıyla konseri devam ettirmesi heralde tam bir hayal kırıklığı olur..Sonuçta Avrupa'dasın fan kitlen var ve seni her zmn Avrupa'da izleyemiyorlar ve çoğu kişinin ilk Megadeth konseri bence bu açıdan olaya yaklaşmak yeter...[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
bu seneki konsere ben gidemedim ama duyduklarıma göre pek de iyi değilmiş.
2001 deki konserdeyse hiç ole saate falan bakmamışlardı. çıkıp canavar gibi çalmışlardı. süper de konser olmuştu. imza günüde bile gayet iyi niyetliydi. kendisiyle konuşanlara (ki ben bi kaç kelime eden şanslılardanım) cevap vermişti hiç oyle "i m god" modunda değildi. tamam hepimiz biliyoruz onun ego sunun büyüklüğünü ama tü kaka diyebileceğimiz en son insanlardan mustaine.
kızmayın ama kirk de, lars da ruhlarını çok daha once bıraktılar bankalarında. yani olumlu örnek olarak verilecek son insanlar onlar bence.

mustaine ben merkezci veya bencildir veyahut daha beteridir ama "kral" müzisyendir. herkesin inişi çıkışı, iyi günü kötü günü, günahları sevapları olur ama mustain in her zaman kalimizde ki (en azından benimkinde) yeri apayrıdır; çok az kişiye duyulan bi sevkinin sahibidir biz (ben) de...

ve tekrar diyorum ki "in Mustaine we trust"[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 12 Ekim 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Müzisyenliğine lafım yok zaten ki ex-gitaristi Marty'nin bu günlere gelmemde Dave'in katkısı büyüktür lafı olayın özüdür bence...[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
friedman' ın boyle bişey dediğini bilmiyodum. araları feci bozuk mustaine le.(aslında mustaine çok kızgın kendisine) 2001 deki konserde "imza gününde herkes bana friedman' ın sordu. onun ben %&'^/?......... beni yarı yolda bıraktı, sattı gitti" gibisinden bişeler demişti yanlış hatırlamıyosam.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
Ne kadar bir kızgınlık olursa olsun Friedman şu an bulunduğu yeri Dave'e borçlu ama...Eminim gurubu bırakmak için haklı sebepleri de vardı Dave kendine sorsun bunu küfür edeceğine :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Mesaj tarihi:
Mustaine in öyle bir lafı olmadı aslında tam olarak "solo olarak kendim çalıştım ama beste yapmayı mustaine den öğrendim" tarzı bir laf etmiştir ayrıca marty bugünlerine bence megadeth ve cacophony ile gelmiştir.

mustaine bana göre berbat bir sesi var.ve metallica seneler boyunca kendini yenilemişken mustaine hep yinelemiştir.bence müzik çağa göre kendini yenileyen bir olgudur.iyi yada kötü tartışılır.bence mustaine-metallica değil mustaine-hetfield olarak görmeniz gerek.grubun frontmanleridir onlar.ve her durumda hetfield mustaine den çok çok daha iyi bestelerle kendini göstermiş bir adamdır.System has failed hoş bir albümdü mustaine yeni vokal tarzı denemiş bazı parçalarda.ama hiçbir zaman hetfield gibi bir sese bir yoruma sahip olamayacak biridir.tamam megadeth çok sağlam riffleri olan iyi bir gruptur.ama bence metallicanın iyi olduğu bellidir.gitarist olarak kapasite olarak düşünürseniz muhtemelen mustaine daha iyidir çünkü metallica'da solo gitarist olarak bulunuyordu.sonuçta Metallica'nın daha iyi olduğunu şurdan çıkartabiliriz

Metallica Mustaineli de ünlü olurdu ama mustaine'siz de gelinebilecek en yüksek mertebede.
Mustaine tamam iyi albümleriyle ortalıkta ama aynı zamanda gruptan atılan metallica gitaristidir.Metallica mustaine'in adını anmazken işte megadeth konusu olunca metallica ortaya çıkıyor hemen.[signature][hline]ardından görülür ki tünelinin sonundaki dindirici ışık,sana doğru gelmekte olan bir yük treniydi sadece
The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

[Bu mesaj Craven tarafından 12 Ekim 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 11 Ekim 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
Dave Mustaine'in bir sahne performansı diğerini tutmuyo adam isteksiz artık..

Son rock istanbul konserinde vardın heralde Dakmor.
Bilemiyorum ben mi çok taptığım için objektiv olamıyorum ama yardırdı kendisi.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Mesaj tarihi:
hemde ne yardırmak,tam god oldu gözümde onu diyim..süperdi istanbul konseri bu yaz megadethin..-sadece mustaine değil diğer üyelerde inanılmazdı ayrıca.
Mesaj tarihi:
Metallica mustaine in adını bile anmıyor da o zaman neden SKOM da oynatıyo çağırıp da adamı ?
Metallica daha hafif olduğu için daha çok tutuluyo bence ilk albümler için konuşmuyorum ama genel olarak bilinen şarkıları hafif şarkılar , ayrıca Call Of The Ktulu gibi metallicanın en sevdiğim şarkılarından biri de Mustaine in besteleri arasında[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
kesinlikle.
ayrıca metallicanın devri yavaş yavaş kapanıyo
"ben metalçiyim kralım oo yeaaaah" diyen tipler dışında dinleyeni eskisi kadar fazla değil artık.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
said:
horten, 12 Ekim 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
...

mükemmel bir konserdi. Mustaine Tanrılığını ortaya koydu. Konser bitiminde susuz kalma ve aşırı yorgunluk olayından oradaki medline a gitmiştim..
1.80 120 kilo adam ben yani düşün[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 12 Ekim 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
Ne kadar bir kızgınlık olursa olsun Friedman şu an bulunduğu yeri Dave'e borçlu ama...Eminim gurubu bırakmak için haklı sebepleri de vardı Dave kendine sorsun bunu küfür edeceğine :)

CACOPHONY!!!!

adam orada kendisini kanıtladı zaten ya mükemmel gitaristliğini.
dave onu yarattı diyemeyiz sadece popülerleştirdi deriz.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 12 Ekim 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrıca iyiki mustaine metallicadan atılmış
atılmasaydı Megadeth gibi bir gruba kavuşamayacaktık gibi bir düşünceye de sahip olabiliriz.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 12 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
...

mükemmel bir konserdi. Mustaine Tanrılığını ortaya koydu. Konser bitiminde susuz kalma ve aşırı yorgunluk olayından oradaki medline a gitmiştim..
1.80 120 kilo adam ben yani düşün
sususzluktan 3 birayı fondip yapıp garbageda sallanıodum haha mustaine is god...[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Mesaj tarihi:
said:
octopus, 12 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
said:
Quivalen-soth, 12 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
said:
...

1.80 120 kilo adam ben yani düşün
sususzluktan 3 birayı fondip yapıp garbageda sallanıodum haha mustaine is god...

Bora!

biz ordaydık diyebiliyoruz abi işte bundan daha keyiflisi mi var? yeaheah![signature][hline]Can you put a price on PEACE?
Mesaj tarihi:
said:
Rebelution, 12 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Saçları kesti falan diye çatmaz bence Friedman'a. Ellefson'ın da saçları 99 yılında kısaydı yani.

ha bi de dave i şöyle düşünelim
"len marty saçları kesmişin allahsız, tam hibinoş olmuşun böle!"

pöhh.[signature][hline]Can you put a price on PEACE?
  • Yeni Oluştur...