Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı tavsiyesi istiyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben hasta ruhlu bir insanım. Öyle bir ayakkabı istiyorum ki, gerekirse çıkarıp borç para versin bana... Şaka bir yana, gerçekten bayağı çok özelliği olan bir ayakkabı aramaktayım.
Aranan özellikler:
Rahat olmalı
Siyah olmalı (çok koyu başka bir renk de olur ama 90% siyah tercihim)
Hem şort altına hem de pantolon altına giyince komik kaçmamalı
Spor yaparken sorun çektirmemeli (spor için özel olmasına gerek yok ama hani otobüs yakalamak için koşarsam rahat koşabileyim)
Çok pahalı olmamalı (100 ytl civarı uygundur.)
Nedir tavsiyeleriniz? Açık olursanız iyi olur. Yani örnek kötü cevap;

Nike al!

Örnek iyi cevap;

Nike ın "Hödölö X500" diye bir modeli var, dediğin her şeye uyuyor ve fiyatı sanırsam 120 ytl falan. Siyah, yanlarında yeşil çizgiler var ama o kadar kötü durmuyor. Al bu da resmi... (zorunlu değil tabii)

Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Fakat hangi spor için alıcaksın ayakkabıyı onu da söylersen aslında sana i bir tavsiye verebilirim.[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim|
Mesaj tarihi:
otobüs kovelamak[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
Adidas'ın F50+ modeli rahattır, spor yaparken de çok rahat olursun. Futbol ayakkabısı ama halı saha alırsan her oyunda kullanırsın. Koşarken de rahat. Son baktığımda fiyatı çok değildi ama bilemem. Oturduğun yere göre de ucuza ayakkabı satan mağaza önerebilirim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Yok, spor yapmayacağım ama gerekirse spor yapmama da müsade etsin yani... Makosen gibi olmasın. Ama gerekirse, gömlek pantolonun altına da giyebileyim ve komik gözükmesin. Bunu istiyorum ben...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
geçen sene lacostelere bakmıştım da birşeye benzemiyordu.. plastikti ya resmen öğğğ
son senelerde ayakkabılar iyice adileşti, özellikle tabanları plastik olanları çok kötü. ama adidas'ın ve nike'in güzel modelleri var hala. model falan söyleyemeyeceğim, anca mağazalarda görüyorum arada o kadar :)[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
adidas alabilrisin mesela bi modeli vardıda tam olarak adını hatırlayamadım ama git baq adidasın tam istedigin gibi ayakkabıları var hemde istedigin fiyat civarı en fazla 20-30 mil gecer memnun kalırsın![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 12 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Adidas'ın F50+ modeli rahattır, spor yaparken de çok rahat olursun. Futbol ayakkabısı ama halı saha alırsan her oyunda kullanırsın. Koşarken de rahat. Son baktığımda fiyatı çok değildi ama bilemem. Oturduğun yere göre de ucuza ayakkabı satan mağaza önerebilirim.

Abi onu pantolonun altına giyersen komik kaçar işte... Futbol ayakkabısı istemiyorum... Bilmem anlatabildim mi... Hani böyle SPOR ayakkabısı olmak zorunda değil. Dockersları falan beğeniyorum ben. Ayakkabı spor, ama spor için yapılmış ayakkabı değil... Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum. Ama yani istediğim kesinlikle bu f50+ değil yani.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 12 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene lacostelere bakmıştım da birşeye benzemiyordu.. plastikti ya resmen öğğğ
son senelerde ayakkabılar iyice adileşti, özellikle tabanları plastik olanları çok kötü. ama adidas'ın ve nike'in güzel modelleri var hala. model falan söyleyemeyeceğim, anca mağazalarda görüyorum arada o kadar :)
Lacoste'lar plastik mi?

Şok oldum. Dünya üzerindeki en kaliteli günlü ayakkabılardan biridir. Ben de kullanıyorum ve bayıldığın paraya değiyor. Çok rahat. Ama spor için Adidas F50+ diyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Nike CORTEZ'ler var. Siyahını kullandım. Çok rahat. Ama Z yerine 7 ile yazılıyor. O tarz bişey. Kot altına gayet iyi oluyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Çok var, ÇOK var. Ayakkabı için 250 ytl çok, ama 1250 ytl ÇOK! Bilmem anlatabildim mi... Sayı verin o yüzden... Nedir çok?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Lacoste var benim sevgilimde çok rahat herşeyle giyebilirsin.gri renkli resim bulabilirsem koyucam.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:

lacostelar ben baktigimda 230 falandi.. 100 ytl civarinda diyo ama 200 falan verceksen; 219'a bunu almıştım çok hoş bence. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

• Yeni Oluştur...