Maxen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben first aid i 150 den sonra nerden öğrenebilirim?.. ya da öğrenebilir miyim??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kitaptan ogreniceksin..Eger horde isen D.marshda reagent vendordan alabilirsin.Allyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ally ım.. allience dan first aid i 150 den sonra nerden öğreneceğimi bilen varmı??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bence hiç uğraşma git AH de satılıyodur % 99 :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ah de satılıyor onun harici esas yeri Arathi Highlands te - Stromgarde Keep te satılıyor (Alliance kısmı keep in sağ bölümünde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende şu an "mageweave bandage" var... "heavy mageweave bandage" ve üstünü bulamadım... her gün bakıyorum AH tada yok... bi yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]NE Hunter 59 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 e hocam train olup kendin magewaveden yapican iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ally'san stormgarde keep'e git arathi'de..orda elite'lere gelmeden saga dön.ordaki npc'lerin orda aralarda derelerde bi vendor var.çok belli olmuyo yalnız dikkatli bakman lazım. ordan bi kitap alarak expert oluyosun.yani 225e kadar ilerletebiliyosun..225'ten sonrasını da dustwallow marsh'da bi doktor var keep'in icinde.o sana asker iyile$tirme questi veriyo..o kadar hepsi.yalnız 225'ten sonrasını önce ironforge'dan alıp mı gidiyoduk yoksa direk mi ordan alıyoduk hatırlamıyorum.gitmeden first aid trainer'ına bi ugrarsın. oh be =) edik:sorath'cıımın accountundan yazmı$ım..kızmaz i$allah =) (Bathory) /hug Sorath[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper [Bu mesaj SoRaTh tarafından 14 Ekim 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Zaten kitap olarak mageweave-heavy mageweave mevcut bunlarla 225 e çıkardıktan sonra theramore da bahsedilen doktorun questini yaparsan runecloth - heavy runeclothları skill seviyene göre ondan sonra bedavaya öğreniyorsun. Bunun haricinde ilerde (lvl 50+) argent dawn reputation ın honored yaparsan argent dawn vendorundan (first aid 300 olucak tabii ki) heavy antivenom alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar