S_burti Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Arkjadaşlar daha önce post açmıştım ama 100 mesajım yok diye güncelleyemiyorum ne yazıkki sadatsın kine de yazamadım burdan yaziim.: 1. Sadata cevap olarak; abicim frog binanın çıkışında hemen solda ilk gunden beri mevcut :). Sen çık bakın biraz :).Hatta sana kısa yol shuttledan inince /relase yaz hemen yanına gidiosun. 2. Mustafardan SSler için http://freedomfighters.mizzah.com/forum/viewtopic.php?t=1271 3. Yorumlar çok gıcık bir gezegen bu akşam haritasının da SSini koyacagım. Labirent gibi heryanda lav nehirleri ve ustunden gecemiyosunuz. 4. Gözler agrıyo heryan kopkoyu bi kırmızılık. 5. Ben begenmedim. Balıklara göre degil. Bu hafta Obiwan pörtleyecekmiş ve jedilik da eklenecekmiş froga bakalım jedi olunca daha ii oluyomu görcez.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 "jedi olunca daha mı iyi oluyor görücez" nerdeeee o günler...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sadata bensem eger tesekkur ederım yoktu frog o zamanlar cunku salak devler frogu fıxleyemedıklerı ıcın restarttan sonra bı turlu gelmıyo taa kı dev denyoları koyana kadar. ben senın dusuncelerene pek katılamıyorum beta ıcın keyıflı ve grafıgıde cok gusel buldum. ses efekt ve gezısı kolay. bıde soledıydım lavdan gecerken bıtı kullan dıe onunla gecersen yanmazsın malum o memleketın cocugu o. neyse dataylar obur topıcte elımden geldıgınce devam edıyorum ben.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar