lupin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaslar serverların en uygunu hangisi. ?? ben yeni bi char actım lvl 32 priest su anda. hangisinde itemleri en ucuza alabilirim ?_ hangi serverda???[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Assasian Level: 57 Clan: InTouCHaBI3 Server: Diez Np:5xx
dRagnoN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İlk olarak bi server seçmiş olmasın.LvL 32 priesti hangi serverda açtıysan orda oynamak zorundasın.Neyse sonucunda hangi server diiye soruyosun ama butun serverların durumu kötü.Knight Online oynanmaz duruma geldi ama nedersen de bence cypherda oyna orası daha rahat. LvL:64 Server:Beramus Nps:100k Type:Shadow Vain
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar diez hariç heryerde charım var ben şöyle gözlemledim en pahalı server xigenon fakat en kaliteli server da o. beramusta elle tutulacak bişey olmasada dc olayları daha fazla oluyor ve lag daha fazla ben öyle gözlemledim ancak sizin görüşlerinizi bilemem tabi bu bu arada bu bie dileniştir başlığına bakarsanız sevinirim[signature][hline]
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 dc=dupe dc demek dupe demek dupe demek dc demek beramus demek duperamus demek :D[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 allahtan beramusta templeyi kazanan yok vallahi neler olur düşünemiyorum bile 99999999tane chest dupelerler
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 euheueh her yer chest olurdu artık :)[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Shaklaban, 13 Ekim 2005 21:41 tarihinde demiş ki: allahtan beramusta templeyi kazanan yok vallahi neler olur düşünemiyorum bile 99999999tane chest dupelerler eminmisin?? kazanan olmadığına uzaydamı yaşıyon sen
Öne çıkan mesajlar