Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlar ege üniversitesinde var bu bölüm. Acaba tanıdığınız ve bu üniversitede okumuş/okumakta olan bir yakınınız var mı? Varsa benimle irtibata geçer misiniz? Bu bölüm mezunlarının ne tür işlerde çalışabildiğini, neler yapabildiği hakkında nereden bilgi bulabilirim? Sitesinde pek birşey bulamadım..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 benim bi tanıdık orayı bitirince matematik öğretmeni olcak yani onlara formasyon hakkı veriliyo.şu an formasyon işleriyle ilgilileniyor.Bu konudan çok iiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o arkadaşına sorabilir misin rica etsem ne tür işler yapılabildiğini araştırabilir mi? çok önemli benim için gerçekten..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Biraz uzun sürebilir bilgi almam.Çünkü şu an izmirde deil ve numarası yok ama onu okuldanda öğrenebilirsin.sorarım yine de.sen ordamı okuyosun[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Yok daha öss'ye hazırlanıyorum da bu üniversiteden mezun olunca iş bulunamıyor diyorlar. Ve ben buraya girmek istiyorum. Bilgi almak istedim acelesi yok. Beklerim ben. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 geçen sene dersanede bize bi kitapçık vermişlerdi ordan yazıım. Astronomi ve Uzay Bilimleri Amaç:Evrendeki maddelerin(güneş yıldızlar galaksiler vb)niteliklerini hareket ve konumlarını inceleyecek ve teknolojinin çalışmalarında kullanımını geliştirebilecek nitelikteki teknik insan gücünü yetiştirmektir. Gereken nitelikler:Bu bölümde okumak istiyenlerin bilimsel meraka sahip uzay bilimlerinie ilgi duyan sabırlı gözlemci matematik ve fizik derslerinde başarılı kişiler olmaları gerekmektedir. Mezunların Ünvan ve İş OLanakları:Mezunlara astronom ve uzay mühendisi ünvanı verilir.Ülkemizde uzay teknolojisi henüz gelişmemiş olduğundan bu bölümde iş olanakları azdır.:mezunlar bir bölümü meteoroloji genel müdürlüğüne bağlı gözlem istasyonu ve rasathanelerde görev almaktadır.Yüksek lisans ve doktora yaparak üniversitede araştırma görevlisi olarak çeşitli kurumlarda bilgisayar programcısı olarak çalışabilirler. Saygılar[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ekol dershanesi dimi? :) bende de var ama tatmin etmedi. :( sağol kardeşim teşekkür ederim.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hyr egesistem:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hadi ya? aynısı yanımdaki kitapçıkta yazıo. hangisi çaldı acaba? :P[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 :D bnmki geçen seneninki.:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 okutulan dersler: egitim 4 yıllıktır.matematik ve fizik dersleri ağırlıklı olarak birinci ve ikinci sınıfta okutulmaktadır.daha sonraki yıllarda genel astronomi,astronomik aletler,astronomi tarihi,istatistik astronomi,astrofizik,güneş fiziği,gök mekaniği,küresel astronomi gibi alan dersleri okutulur.uygulamalı derslerde rasathanelerden yararlanılır. kitaptan alıntı iş olanakları: havelsan'ın bazı bölümleri roketsan'ın bazı bölümleri bu alanı bitirmiş başarılı öğrencileri çalıştırmaktadır. ayrıca nasa ile işbirliği yapan esdaş da bu bölümden mezun iki mühendis bulunmakta. havelsan ve eskiden havelsan'ın bir kolu olan esdaş ankara'da bulunmaktadır. roketsan hakkında bişey bilmiyorum. babama ve babamın şirketinde çalışan arkadaşına(esdaş da bu bölümden mezun olup çalışanlardan biri) sordum. havacılık ve uzay mühendisliği alanının daha fazla iş imkanının olduğunu söylediler ayrıca.[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hmm güzel.. sağolasın... :))))[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Benim şu anda okuyan tanıdığım var ama henüz hazırlıkta. Çok iyi bir gözlemevi var ege üniversitesinin.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ne demek madcat:) başka merak ettiğin bişey varsa onlarıda da araştırabilirim. babamın arkadaşına da sorabiliriz bişeyler msn saolsun:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Virgin Galactic[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar