Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Seni seviyorum dediği içtenlikle de güle güle de diyebiliyor herkes artık o an içinde..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :( Famy benim derdimi biliyor[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 seni sewiyorum demek zorundamısınız ya demeyiverin yeni şeyler üretin[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar