Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşhir direği hakkında

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

neyse Phonex zahmet edip bize bir cevap versin sonra gerisine bakarız ben esas hesabıma geçiyorum WoW a mesaj atacam

bu arada bölümden engellenince o bölümü komple göremiyoruz sanıyordum :) meğersem sadece mesaj atamıyormuşuz :)[signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen
Ich bin der Vater Ihrer Gefühle
Ich bin BabacumMostors
Ich bin der Vater boomerang
Lachen heraus laut jetzt! LOL!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothics, 11 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
şimdi bu accountta ban yemeden arkadaşlar çok dogru ya yeni gelen yönetim bizleri tanıamdan uslubumuzu bilmedne harket ediyor tanımıyorum bu phonex i 2 günlük adam gelmiş mod olmuş hay hay ADAM BİRDE PSİKOLOJİ OKUYOR DİYORLAR BUMU PSİKOLOJİ

TEŞHİR DİREGİ

AHMET ARKAKASINA BAKTI xxxx
ayşe çöp attı xxxxx

Eleştirebilirsin ama düzgün bir üslup ile yaparsın bu işi.

said:
Gothics, 11 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
tanımıyorum bu phonex i 2 günlük adam gelmiş mod olmuş hay hay ADAM BİRDE PSİKOLOJİ OKUYOR DİYORLAR BUMU PSİKOLOJİ

Başlık içeriği ile ilgili pek bişey söylemek istemiyorum.

Genel olarak alınmasın yazım.

Yönetimin, alan yetkilisinin, seni veyahut başka bir kullanıcıyı tanıması gerekmiyor. Kendine göre belirlediği kuralları, kriterleri vardır. Sana farklı diğer kullanıcıya farklı davranış sergileyemez yetkili.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

Mavi haklısın ama bu teşhir direği konusu cidden biraz garip olmamışmı sencede?

oraya "banlananlar" diye yazılmı. iyi güzel ama bari "şu şu sebepten banlandı" diye yazsa?

aslında güzel bişi. her bölümde açılabilecek bişey. banlanan insan gidip genel yetkililerin beynini gagalamaz, gider oradan bakar. ama banlanma sebebi?[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin)
http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 11 Ekim 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
senin bu nickte güselmiş ;)

ehe insan bazen espri yapmak için üşenmiyor.. ;)
http://forum.paticik.com/view.php?id=28102[signature][hline]Ich bin der Vater Ihrer Seelen
Ich bin der Vater Ihrer Gefühle
Ich bin BabacumMostors
Ich bin der Vater boomerang
Lachen heraus laut jetzt! LOL!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...