10ur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 800 ytl param var.Monitörsüz bir bilgisayar alıcam da bi yardımcı olunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 www.eksenbilgisayar.com bence kadıköydeki en ucuz mağazalardan biri, buradan kendi sistemini oluşturabilirsin veya hazır bilgisayar bak 800 ytl ve civarı hazırlar daha pratik oluyor.[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sakın eksen den alma başın yanar teknik destek diye birşey yok[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bilgisayarda çok ucuz olayını bulamazsın ondan araştıracağın tek şey güvenilir yer bence gold gayet iyi bu konuda çokta fazla bilgin yoksa git ordaki elemanlar yardımcı olur 3-5 milyon için dandik biyere gidip sakat makina alma (bu arada goldun çok reklamını yapmiyim :D vatan falanda olabilir, aynı hesap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 http://www.markomshop.com/asp/index.asp Tek geçerim bu alemde.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Goldla eksen yan yana gibi zaten 2-5 değil bence çok fark var tabii enson gittiğimde böyleydi tam hatırlamıyorum bidaha gideceğim o kısımlara o zaman daha detaylı yazarım[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar