Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule Önizleme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
files/dosyalar kısmı bolumunden ayarlaman lasım hangi playerda önizleme yapmak istedigini.bunun içinde en uygun olan divx.divx i yukle browse dan onun exe sini goster ole ooluyo.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 09 Ekim 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
emule gibi dosyaları parçalara bölüp indiren programların temp'lerinden önizleme alabilmen için dosyanın header bilgisinin inmiş olması gerekiyor. yani bir dosyayı 10 parçaya böldüysen ilk parçası olmadan herhangi bir şekilde preview alamazsın.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
direct-link
Fikir Yurdu
Mesaj tarihi:
evet onu demeyi unuttum,emuelde ki doysalar 9.72 mb lik parçalara ayrılır,ilk parça inmeden önizleme yapamazsın.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Mesaj tarihi:
Emule hakkında benimde bi sorum olcak. Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.
freeangel modunu kullanıyorum. Herzaman olmamakla beraber arasıra emule cpu nun %99 unu kullanmaya başlıyor. Haliyle yavaşlama yaşıyorum genelde. Bunun sebebi nedir.? makina p4 2.4 ram 512 ddr..[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
  • Yeni Oluştur...