cemgu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Xp pro service pack 2 işletim sisteminde, cd/dvd takınca kendiliğinden okuma işini yapmasını istemiyorum. Yani ben tıklayana kadar takılan cd/dvd herhangi bir şekilde okunmasın, autoplaylenmesin istiyorum. eski MS-DOS hesabıı... Yani böyle birşey münkün mü? [signature][hline]"I got it, I got it I..." [Bu mesaj cemgu tarafından 13 Ekim 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sağ tık > özellikler > otomatik kullan oradaki türlerin hepsine "eylem yok" u işaretle[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemgu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Mum_Chamber, 13 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: sağ tık > özellikler > otomatik kullan oradaki türlerin hepsine "eylem yok" u işaretle Dediğin yöntemi biliyorum, yeterli değil. Olay O zaten. Taktığım diskin türünü algılamaya çalışmasını dahi istemiyorum. Hatta mümkünse ben tıklayana kadar cd/dvd iconu default olarak kalsın, değişmesin.[signature][hline]"I got it, I got it I..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tam emin değilim ama cd/dvd içinde autorun oldukça dediğin imkansız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 geçici olarak cdyi taktıktan sonra shifte basarsan oluyor ama kalıcı olarak regirtyden ayar çekcen yada shift tuşunu bantlican(önerilmez)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar