Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Arkadaşlar Merhaba! Yahoo Messenger kullanıyorum ama bir türlü webcam olayına giremedim. Hep bekliyorum ne karşıdakini görüyorum ne de kendimi gösterebiliyorum. Yani IP sorunumu yaşıyorum bilmiyorum bir yardım ederseniz sevinirim.. Kablonet kullanıyorum bilginize.. Teşekkürler..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Msn kullan süper[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 MSN kullanıyorum ama konuşacağım 2-3 kişi Yahoo kullanıyor.. o yüzden lazım.. :S[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar