Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Evet,son günlerde .gif lerin iyice çoğalması ve bunların MSN de kullanılmasından çoğumuz genelleme hoşnut kalmadığı için böyle birşey var mı diye sorasım geldi,bilen var mı böyle birşeyi?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sanmam[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evet ayarlarda smiley leri bana gösterme denen bi olay var.ama ozmn normal kendi sade olanlarıda göstermio[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 seçenekler/iletiler/özel ifadeleri göster kutucuğundaki işareti kaldırma[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Çok teşekkürler : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Öne çıkan mesajlar