StJoe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 i way hakkında ayrıntılı bilgi.. ve görüşleri bekliyorum... i way classlari nasıl oynanır kısacası herşey[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şuraya alalım : http://forum.paticik.com/view.php?id=147166[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L13 W/R (not so active) Ron Chillslash L1 (N/?) (hangisi hoşumuza giderse..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oraya almayalım onu bende okudum... daha basit bi anlatım çok iyi olurdu iway grubu adim adim ne yapar hangi skilleri kullanırlar vs[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar