Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Oyunu iyi onayan birisi olduğu zaman ilk başlarda sürekli "program kullanıyor" damgasını yapıştırıyoruz. Yani adamın bu oyunu iyi oynuyo olma olasılığını düşünmüyosunuz. Neyse konuya dönersek de oyunun top 10 listesinde birinci sırayı bobert alır. Level ına orantılı olarak söylüyorum. Ver adamın yanına bi tane debuffer, trrrt trrrrrrttttt diye kessin :S[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bobert hile mi yapıyo sanmıyorum ben ama[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kesinlikle 1. sırada Bobert adam daha lvl 61.. 9 tane daha adam sayarım ama hangisi 2. hangisi 3. bilemem =) NYchris , 000 , latyz , pr0gressive [diez] sıralamada olmaz[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: lucifertr, 11 Ekim 2005 12:25 tarihinde demiş ki: olarak çıktılar karşımıza duwolf a 1 günde 75 lvl yazıldı adını ilk defa duyduğum kendini ilk defa gördüğüm arka kapıda 30 u mage aralıksız nova :S bu kadar edit bu kadar yalaka adam varken bir sonuca ulaşmak gerçekten zor Duwolf zaten gm kasma bu kadar gm in oyun oynadığı serverdan ne hayır gelir Bakınız redbaron duwolfu 5 kere kesti ertesi gün ban +itemleri silindi sux[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bence en ii warrior dereque :D mage olarak da bliss i oneririm lvlından diil ama bilgisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 12 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: forazzi öle bi diyosunki bu admaların yaptıgını bilmeyen varmı ?? Tam adamlarından bahsediyorsun yani sende... kasmpatı, sen nası emin olabiliosun adamların hile yaptığından asıl onu anlamadım ben..Ben adamlarla oynadığım için biraz samimi olduğum için biliorum da bu adamlar ne yapmış ben bilmiorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Tartışmayı uzatmak istemiorumda eğer Latyz bi program vs. bişi kullanmıosa Gerçekten inanıLmaz bi oyuncu[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Beramustaki charım http://img432.imageshack.us/my.php?image=amanya6dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar