dumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ayrı dallarda olarakmı sordun soruyu bilmiorum assassin için ojeem(hernekadar cz de rakibimde olsa) teketek dalıp kırmızılarımız yandıı halde karşımda dikilebilior.town scid vs atmıoruz oyunculuk budur warrior clasmanı jarimas_gr RedBull aynı şekilde adil centilmen savaşıorlar. archer winson saglam priestte tank olarak deathkiss Bp olarak hitmebaby tank bp olarak tek olduğum için dogal olarak ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gayet acik bir Glitch .. movielerden de anlasiliyor .. ama yaptirim ? yok ....[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 totosh napıyon bu saate ya git uyu ya :Diyi geceler ayrıca alıştık bunlara allahtan adam novayal 5000000 vurmuyo nova comboda çıkar yakında[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 en iyi kosp kullananlar desen daha iyi orclardaki assasinlerin %90 ı kullanıo ben herhangi bir büyü kullanmak istediğimde her tuşa bastığımda fizzle oluyo ve saniye 1 değil saneye 10 kere basıyorum bu tuşa ama hepsinde damage görüyorum sadece nycris te değil çoğu assasin de böyle[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Neyse ben orc car aldim..artik o hileci orclarla ugrasmicam..bu arada kosp cz de calismaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Diezden bahseden olmamış sanırım rebelde20 (en güzel pk yapan warrior) Pyro (bence serverin en iyi oynayan magesi) 411 (güzel kombolar kullanan ve serverin en iyi assasini) GhostFace(411 den geri kalır hiçbirşeyi yok) Hugobv21 ve piresti ZrIpZ ( gerçekden çok iyi bir takım olarak al aşağı edemedikleri adam yok) [Bu mesaj Calamity tarafından 11 Ekim 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 KOSP cz de çalışmaz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çalıştıranlar var (bknz : ares cz) ve ayrıyetten (bknz : usko forumları)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 86xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vstyl3 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 PressOK™ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kaç tane server var herkes herkesi tanımıyor 1. madde 2.si ne gelince hemen hemen hepsi hack kullanıyor 3.cüsü kullanmayan 5-6 kişi varsa çok sağlam onlardanda 3-4 ü dupe yapıyor bu şekilde sağlıklı bir sonuca ulaşamayız oyunda herkes hackten 9999 günlük ban yerken offical siteye videoları koyulan hack yaptığı kanıtlanan bazı adamları gm 3 gün gibi komik bir süre banladı biliyoruz ki her zaman ban yersen 1 haftada olsa açılması için uğraştırırlar bu kişiler için sorun olmadı 3. günün sonunda eskisinden çok daha sağlam olarak çıktılar karşımıza duwolf a 1 günde 75 lvl yazıldı adını ilk defa duyduğum kendini ilk defa gördüğüm bir çok kişi var czde adam scream vuruyor yada shadow hunter(inanılmaz)hergün yenileri katılıyor aralarına czde kendi base imizin etrafından dışarıya çıkamadığım günler oluyor 50 kişi ön kapıda 50 kişi arka kapıda 30 u mage aralıksız nova :S bu kadar edit bu kadar yalaka adam varken bir sonuca ulaşmak gerçekten zor[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tek başına tüm apostleleri deviriyor anında :S (heallerken) ondan güçlü bi warior görmedim ama bana söylediğine göre int cafede her zaman o char açıkmış :D gelen herkes kasıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Jabba, 11 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: KOSP cz de çalışmaz.. crack ile çalıştırıyorlarmış cz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Jabba, 11 Ekim 2005 11:07 tarihinde demiş ki: KOSP cz de çalışmaz.. NYchris in savunması KOSP cz de çalışmaz külahıma anlatsınlar. Dün :kondes: banlandı aresde mage di sanırım kafamıza yağdırıyordu novaları KOSP dan banlandı.[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sadece kosp değil başka bir şeylerde kullandıkları kesin... kosp yasaklansa bile bu sefer başka bir program çıkacak karşımıza... illegalitenin sonu gelmeyecek hiç bir zaman.. bunu sonunu sadece yaptırım çözümler... sen yaptırım yapmazsan server legallikten çıkar illegal olur biter...[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 anonym1ty die bi eleman var kesinlikle küçümsemeyin süper.eğer latyz de kosp vs bişi deilse oda çok ii 0000 ın üstün karakteri yüzünden o kadar ii.dblue bu adamda süper combocu eskilerdende darkness assasian harici benı ilgilendirmez zati bu sölediklerim bence .. =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Vay calamity vstyl3 felanda burdaymıs Selamlar :D[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: SlmTurkmusun, 11 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki: anonym1ty die bi eleman var kesinlikle küçümsemeyin süper.eğer latyz de kosp vs bişi deilse oda çok ii 0000 ın üstün karakteri yüzünden o kadar ii.dblue bu adamda süper combocu eskilerdende darkness assasian harici benı ilgilendirmez zati bu sölediklerim bence .. =) ben Fear yaw sen hala o latyz e ii diorsun adamla 1v1 10 dk kapisdik alamadi beni ben o charla informalityle 5 dk bile kapisamiordum..latyz inan bana noob.. Kazuyax=latyz kazuyaxla orc spotlarda kapismisdik.. [Bu mesaj Warum tarafından 11 Ekim 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dediğim gibi ben o adamla kapıstıgımda canı inmedi.inan bende ii combo yaparım iddia m da vardı eski beramus oyuncuları tanır benı ares te offline die bi char la oynuodum 0000 la ilk kapısmamda aldım ama baskası oynuomus sonradan öğrendim.latyz le kapıstıgımda yakamadım bile adamı hareket edemiyeceğim kadar combo yaptı adam bana o zmn kosp tur ne diyeyim[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valaa ben onla dalasdim orc base giderken noob sun felan dedim..bana kser diodu..gel kapisak dedi bana..bende git Nychris le kapis felan dedim..aramizda 4 lvl felan var diince..bekle Kazuyaxla gelcem dedi..ben item olarak ondan biraz daha iidim..ancak ikimizdede +8 dual vardi..10dk felan kapisdik orc spotlarda alamadi..bence sen ondan daha ii oynuorsun..ki ben 15 gün kdar combo bilgimle öle kafa tuttum..o adam yillardir combo yapio.... neyse 1 2 ay sonra sahalara orc oolarak döncem bakim humanlardan cidden ii kim oynuo ozaman anlarim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 keşke herhangi bi charımı 65+ kasacak kadar sabıra sahip olsaydım =)[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evt ban yemesem 2 3 yilda olur 65 heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ehehe =) hayattan umudumu kestiğim ilk gün 0 dan baslayıp 65 e kasacam :P[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hile derseniz , eskiler bilir rescue911 adlı bi sin vardı orc..Onun dışında chris ve bobertin hile yapmadığından eminim, zeronun ve latyz in de yaptığını sanmıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 forazzi öle bi diyosunki bu admaların yaptıgını bilmeyen varmı ?? Tam adamlarından bahsediyorsun yani sende...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bobert in üstüne adam yok bir kaç kez oyunda muhabbet kurduğum biri hem iyi bir oyuncu hemde efendi bir izlenim verdi bana[signature][hline]İn the name of Thorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar