Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecek Linux 4.0 Cıktı

Davion

Öne çıkan mesajlar

2 vardı bende bayağı sevmiş kullanmışltım...
ulan şu penguenler oyunları çalıştırabilse 1sn durmam ama mahkumuz işte.
linux sevdam depreşti yine :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Red Hat tabanlı babam olsa kullanmam. Bir dağıtım ancak kendini bu kadar kendinden nefret ettirebilir ya. ( Gerçi en son Gelecek ler Red Hat tabanlıydı, belki fikir değiştirip başka distroları değiştiriyorlardır artık. )[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Sosyal ağlarda paylaş

sharky'e katılıorum. 1 sene nieyse severek, fedora kullandıktan sona, ubuntuya geçtim. ve artık bir red hat tabalı dağıtım kullanmak, ilk fedora kullanmaya başladığım zamanlardaki windows kullanmaya benziyor.

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 13 Ekim 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet gelecekler redhat tabanliydi son versionunda belki yine fedora yani redhat yapmislardir.. ama benim tavsiyelerim;

- Ben accaip arastirmaci gazeteciyim herseyi kurcalarim ve yaparim derseniz : Slackware

- Ben yaratici olmak istiorum ve kendimi herhangi bi dilde yada kendi sistemimi gelistirmek istiorum derseniz : Debian

- Yokya ben seker kiz candy im bole janjanli olsun istiorum derseniz : Mandrake

- Walla ben bu teknik konularda ustume tanimam herseyi bicerim keserim eninde sonunda yaparim en alâ sistem gelse yine ustunden kalkarim derseniz (yani ozguven bu kadar kabarciklar halindeyse) : Gentoo

Benim yorumlar bunnar hemen hemen uc noktadaki sistemleri aldim yane cesitlilik olsun die :D[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance
Sosyal ağlarda paylaş

Slackware mi araştırmacı gazetecilik. Esas Red Hat araştırmacı gazetecilik.

Kendi kendine çakar, ne olduğunu anlayamazsın, httpd gider, ne alakaysa ssh 'ı belirli IP lere karşı kitler.

Hayatımda ne kadar görmediğim saçma sapan şey varsa, hepsini Red Hat te gördüm.

Saçma sapan bir istatistik sistemindeki problemi 2 günde çözebildim Red Hat te ( çalışma zamanı : 2 saat diyelim ), gel gelelim oturup milyar tane özellikli spesifik bir Qmail 'i Slackware e 35 dakka da kurdum. Bilmem anlatabildim mi.

Neymiş efendim RPM miş.. Redhat Problem @ Management...[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
VT | VTDS

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...