Jedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Evet ses sistemlerinden bahsediyorum matematik işleminden değil. Elimde 2+1 ve 5+1 sistemler var. Bilgisayarıma 7+2 şeklinde bağlayabilirmiyim? Ses çıkışına 2'li giriş yaparsam ses çıkacağı kesinde makina kaldırır mı? surroud ya da herhangi bi özelliğin olup olmaması su an için beni ilgilendirmiyor. Yapan var mı böyle bişey?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 vala yaparsan komşuları rahatsız etcegın kesin[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Höst diyorum sana disco falan açacaksan tamam da evde yuh rööhh derim yani[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bitane 7.1 subwooferi bulabilirsen yapabilirsin hoporlorlerin girisleri sub'a ordan ses kartina[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 surround istemiyosan olur ama bol bol çoğtaltıcı alman lazım[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o 2+1'ler front'tur. 5+1 adam gibiyse zaten front'lari gucludur... pek bi faydasini gormezsin bagladiginda... ancak arkadasin dedigi gibi 7+1 subwoofer'i bulursan, tum kolonlari sokup ona baglarsin, pasalar gibi olur.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemgu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 adam 2 woofer'i da kullanmak istiyor. ne tür çoğaltıcılar gerekebilir, 2 woofer'i bağlamak için.[signature][hline]"I got it, I got it I..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Jedi dedigini yapabilirsin ama 2 lik sistem ile 5 lik sistemi paralel 1 likleride paralel olarak baglayabilirsen bu mumkun :))[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: cemgu, 13 Ekim 2005 11:36 tarihinde demiş ki: adam 2 woofer'i da kullanmak istiyor. ne tür çoğaltıcılar gerekebilir, 2 woofer'i bağlamak için. paralel bagla bufferlari yeter :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 7+1 destekleyen ses kartı bulursan olur.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 o bi subwooferı bana ver, fıstık gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yumurta kartooonlari ile kaplamayi unutma duvarlari bide kalin bi hali flex ile ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hepsinden ses gelirde o 2 hoperlörle 5li bağımsız çalışır bence yani 7+1 gibi herbirinden ayrı bir ses gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar