ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ataturke ve kurtulus mucadelesine saygim sevgim sonsuzdur..Ama bu olay komik geldi bana..Adam sonucta ataturke laf etmiyo heykelin a.kodun demek istiyo..ceza fln yanlis bence[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuza Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Atatürk'e saygısızlık.Adamı hapis'e atmışlar.Ohhh iyi olmuş...[signature][hline]Dead or Alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ohe[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Antimodes52, 13 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Atatürk'ü allah baba zannediyorlar Bu arada hakkaten ben de 5-6 yaslarimda Ataturku Allah zannediyodum..Allah olmadigini ogrendikten sonra da dua ederken,Allahm Ataturku koru diye dua ediyodum zaten toprak olmus atamiz :D.. ve baya bi sure boyle devam etti bu :P[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar