m1tc3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaslar ben knight ın resmi sitesine girmek içun JustGiveMeUrNp arkadasımızın konusundaki zzz nick li arkadas bi şifre vermişti hatırlarsanız onu yasdım ve 1 2 gün sonra internet tamamen bosuldu sadece knight a girebildim ne patiye nede baska bi siteye bu gün o şifreden olabilecegini düşündüm ve şifreyi sildim internet gayet rahat bi şekilde calısmaya basladı bunun nedeni ne olabilir ya da saglıklı bi şifre varsa sölermisiniz cunku acil şifremi degiştirmem gerekiyor cevaplarınıs bekliorum tşkler[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?)
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 resmi site açılmış olmalı bi dene istersen[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:TurkishTown Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
zzz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1. biz sana şifre fln VER - ME - DİK 2. o proxy dir tamamen basit bişeydir 3. proxy ve verilen hideip programı aynı görevi yapar 4. topicleri ii okusaydın yazmışlardı o kdr " işiniz bitince kapatın yoksa net fln yawaşlar die " 5. siteye ztn normal olarak girilio hiç bişeye ihtiyaç Y O K[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 birsey sorcam ben hala gıremıom beni ozel olarkmı banladılar yoksa :p
m1tc3 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hayır su an siteye giremiorum proxy yok su anda[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?)
Öne çıkan mesajlar